aöf sınav sonuçları

yuptia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Aöf?e bağlı milyonlarca öğrencinin uzaktan alabildikleri eğitim sayesinde periyodik olarak girdikleri sınavları vardır. Örgün eğitimde ki vize, final sınavları gibi bu eğitim sisteminde de öğrencilerin tüm yıl boyunca öğrendikleri bilgi birikimlerini aktarma şansları olacaktır. Ara sınav ve yılsonu sınavı olarak adlandırılan sınavların aöf sınav sonuçları olarak açıklanmaktadır.
Resmi sitesinde aöf sınav sonuçları linki ile sonuçlar medyaya bildirilir. Ve her öğrenci kendi TC kimlik numarası ile aof sınav sonucunu öğrenir. Aldığı ara sınav sonucu ile yılsonu sınav notu yüzdeleri hesaplanarak geçme notu elde edilir.
Aöf sınav sonuçları gazete gibi medya iletişi araçlarıyla bildirilmez. Öğrencilerin e-mail adreslerine özel olarak bildirilmez. Aldığınız aöf puanına istinaden aldığınız dersleri tekrar alma veya bir üst sınıftan ders alma durumunuz belirlenir.
Anadolu üniversitesinin sitesi başta olmak üzere aradığınızda elde edeceğiniz geçmiş yıllarda çıkan aöf sınav sonuçlarını da bulabilirsiniz. Her yıl benzeri soru tarzlarının gözlemlendiği aof sınavında alan dersleri ile ilgili çoktan seçmeli soru stili uygulanmaktadır. Farklı gruplarda, farklı oturumlarda, farklı günlerde yapılıyor olmasına rağmen, aöf sınav sonuçları aynı günde aynı saatte açıklanır.

Sitemize Gitmek İçin Tıklayınız http://www.aofdersler.com
 
Geri
Yukarı