CyanogenMod 12'den Görüntüler Geldi

usta 77

Tanınmış Üye
Kayıtlı Üye
[h=1]CyanogenMod 12'den Görüntüler Geldi[/h]

[h=3]Android'in en ünlü geliştirici ekibi Cyanogen'in Android 5.0 Lollipop'u içerecek olan CyanogenMod 12 sürümünden ilk ekran görüntüleri paylaşıldı. İşte CyanogenMod 12.
1.jpg
[/h]Popüler geliştirici Cyanogen, OnePlus ve MicroMax ile bağlantılarının yanı sıra, eski mod geliştirme çalışmalarına da devam ediyor. Son olarak CyanogenMod 12 çalışmalarının başladığını paylaşan Cyanogen'in çalışmalarının ilk meyveleri bugünlerde gelmeye başladı.

Android 5.0 Lollipop'un duyurulması ve açık kaynak kodların kısa sürede yayınlanması sonrası, yaklaşık 2 aydır, Android 5.0 Lollipop çalışmalarının sürdüren Cyanogen ekibi, Android 5.0'ı içeren CyanogenMod 12 sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor.
Uzun zamandır devam eden Android 5.0 Lollipop çalışması, yavaş yavaş ilk meyvelerini vermeye başlıyor gibi görünüyor.
2.jpg

Bugün Cyanogen tarafından paylaşılan görseller, aşağıda ve sonraki sayfalarda görebileceğiniz gibi, Android 5.0 Lollipop'u içeren CyanogenMod 12'ye ait. Material Design'ın dikkat çektiği CyanogenMod 12 çalışmaları devam ederken, şirket çıkış tarihi için de yaklaşık tarihler verdi.
Belirtilene göre CyanogenMod 12, Ocak ayı itibariyle yayınlanacak. Ancak CyanogenMod 12'nin hangi cihazlara geleceği, henüz kesinleşmiş değil. Muhtemel olarak CyanogenMod 11 M12 güncellemesini alan cihazlara gelecek olan güncelleme, CyanogenMod 11'e kıyasla çok daha yüksek performans sunacak.
[h=3]İşte CyanogenMod 12'den Ekran Görüntüleri[/h]
5.jpg

CyanogenMod 12 Müzik Çalar
 
Geri
Yukarı