1. Bu site çerez kullanmaktadır. Siteyi kullanmaya devam etmeniz halinde çerez kullanımı ile ilgili site koşullarını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazlasını Öğren.
  2. Forum İllegal Uyarısı Forum kuralları gereği forumda video ve illagal paylaşım yapmak yasaktır.Program Arşivimizde ise kısıtlanmış sürüm yada dağıtımı serbest olan (trial - freeware) yazılımlar yayınlayınız..Aksi takdirde mesajlarınız silinecektir..

Fırında Tavuk

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve guclusat tarafından 2 Ağustos 2012 başlatılmıştır.

  1. guclusat
    Offline

    guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör

    Katılım:
    14 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.754
    Ödül Puanları:
    48
    MALZEMELER
    8 parça tavuk eti
    1 adet soğan
    üç-dört diş sarmısak
    3 çorba kaşığı limon suyu
    3 çorba kaşığı sirke
    sıvı yağ
    kekik
    3 adet defne yaprağı
    kırmızı pul biber
    ketçap
    tuz, karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Sekiz parça tavuk payreks bir kaba dizin. Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğan, sarmısak, sirke, limon suyu, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, kırmızı pul biber ve ketçabı birbuçuk su bardağı su ile iyice kaynatın.
    Bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kapatın. Orta derecedeki fırında altmış dakika pişirin.
     
  2. sechkine
    Offline

    sechkine Yeni Üye Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    hazırlanısını çok iyi anlatmışsınız..teşekkürler
     
  3. sechkine
    Offline

    sechkine Yeni Üye Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    çok güzel görünüyor..denemek lazım..
     

Sayfayı Paylaş