Hangi Marka Pijama Almalı?

sodalarayranlar

Üye
Kayıtlı Üye
Hangi Marka Pijama Almalı?


Erkek ya da kadın olması fark etmeksizin, pijamalar kişilerin kendilerini en rahat hissettikleri giyim ürünleri arasında yer alır. Yatağınıza giymeden önce giydiğiniz bu ürünlerde en önemlisi, kendinizi içinde mutlu, huzurlu ve rahat hissetmeniz. Pijamanızı giydiğiniz zaman, kendinizi adeta bulutlardan yapılan bir yatağın içerisinde hissediyorsanız, o zaman doğru pijamayı seçmişsiniz demek. Ancak, bunu başarmak çok da kolay değildir. Yine de, kaliteli ürünler üreten markaları tercih etmeniz, işinizi kolaylaştıracaktır.


pijama_marka.jpg

Roly Poly Pijamalar


Roly Poly, takımlarına fazlasıyla düşkün olan kişiler için özel pijama üreten bir marka. Ürünlerin kumaşları, üst kalite. Kalitesini, üzerinize giydiğiniz gibi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Yumuşak dokulu kumaşlardan üretilen bu pijamaları, ciltleri hassas olan kişiler de rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca, kolay kolay deforme olmadığı için, uzun süreli olarak kullanımı mümkündür.
Roly Poly taraftar pijamaları, daha çok erkekler tercih ediyor. Ancak, eşleri ve çocuklarında da bu pijamaları görmekten çok hoşlandıkları için, pek çok kadın ve çocuk hediye olarak tercih etmekte ve aile boyu kullanılmaktadır. Modellerin elverişli olması açısından, isterseniz pijama yerine ev giysisi olarak kullanmanızın da mümkün.


Eros Pijamalar


Eros, iç çamaşırlarından tutun iç giyim ürünlerine kadar tüm tasarımlarında, görselliği ön planda tutarak hareket eden bir marka. Ürettikleri pijamalarda da, görsellik son derece önemli olup, evde uyurken dahi olsa, hoş görünmenize özen göstermektedir.Pijamaların birçoğunda, küçük ayrıntılarla şıklık arttırılmaktadır. Küçük küçük baskılar başta olmak üzere, taşlar ve kurdelelerden yararlanılmaktadır. Seçim sırasında, başta yaşınız olmak üzere, fiziksel özellikleriniz ve tarzınızı göz önünde bulundurabilirsiniz.


Büyük Beden Pijamalar


Eros markası tarafından üretilen büyük beden pijamalar, kilolu kişilerin de şıklıklarını ön planda tutmalarının ne kadar önemli olduğunu kanıtlar niteliktedir. Pek çok kilolu kadın, kiloları nedeniyle mutsuz olup, kendini tamamen bırakmaktadır. Bu tamamen yanlış bir hareket olup, olması gereken, aksine kendinizi sevmeniz ve kendinizle barışmanız. Eros ’un pijamaları da, kendinizi daha şık ve güzel hissedip, özgüveninizin artmasında size yardımcı olacak.


bayan_pijama_takim.jpg

Hamile Pijamalar


Eros ‘un, hamile kadınlara yönelik ürettiği pijamaların kumaşları, diğer ürünlerde olduğu gibi üst kalitedir. Ayrıca, antialerjik olarak üretilip, hassas tenli kişiler tarafından dahi rahatlıkla kullanılabilir. Pijamaların çoğu, beyaz renklerde tasarlanmıştır. Nedeni; beyazın dinlendirici ve sakinleştirici etkisidir. Beyaz pijamalarınızla uyurken, siz ve bebeğiniz kendiniz daha huzurlu hisseder. Modeller tamamının, karın kısmında pile bulunmakta. Bu pileler sayesinde, bebeğiniz doğana kadar karnınız ne kadar büyüse de, pijamalarınızı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.


Penye Mood Pijamalar


Penye Mood, kadınlar tarafından en çok tercih edilen pijama markaları arasında en sıralarda geliyor. Firmanın tasarımlarının tamamında kullanılan kumaşlar ve uzun süre eskimeden kullanılabiliyor. Özellikle 20’li yaşlarını yaşayan kadınların enerjisini dışarı yansıttığı modelleri, mutlaka incelemelisiniz. Yaz aylarında, ince penye kumaşlar ve dikey çizgilere sıkça yer veriliyor. Kış aylarında ise; lacivert ve siyah ile beraber, fosforlu renklerin bulunduğu pijamalar ön planda. Böylelikle, yaz aylarında da içiniz ısınıyor ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Hemen hemen piyasa ortalamasında olan pijamalar, kesinlikle verdiğiniz paradan daha fazlasını hak ediyor.


Yeni İnci Pijamalar


Genellikle sütyen modelleri ile ön planda olan Yeni İnci’nin pijama kreasyonu da oldukça kaliteli. Her ne kadar şık modeller olsa da, asıl önem verilen kumaşların kalitesi ve tasarımın rahat olması. Antialerjik malzemelerden üretilmesi sayesinde, hassas teni olan kadınlar dahi rahatlıkla kullanabiliyor. Ayrıca, kumaşlar doğal boyalarla boyanıyor ve Markanın pijamalarını tercih edenler, genellikle 30’lu yaşlarındaki kadınlar. Siz de, zarifliğinizi ortaya çıkarak pijamalar tercih ediyorsanız, modellere mutlaka göz atın.


Pierre Cardin Pijamalar


Pierre Cardin, daha çok saten pijamaları ile bilinen bir marka. Özellikle çeyizlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Eğer saten bir pijama alacaksanız, yapabileceğiniz en iyi seçimler arasında yer alıyor. Pek çok markanın saten kumaşlarının kalitesinin düşük olması, vücudunuzda terleme ve tahrişe neden olabilir. Pierre Cardin’i ise; hiçbir sıkıntı olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saten pijama almak yerine, saten pijama takımları alırsanız, daha uygun fiyatlara getirmiş olursunuz. Çeyizleriniz için alacağınız pijama takımlarının, beyaz renkli olması en doğru seçimdir. Ancak, klasik beyaz renginden uzaklaşmak isterseniz; beyaz tenliyseniz kırmızı ya da siyah, esmer veya kumralsanız, kırmızı modelleri tercih edebilirsiniz.
Kaynak: camasirim.com/blog/hangi-marka-pijama-almali/

 
Geri
Yukarı