trımax sm 2200 regıster kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saykay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saykay

Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bende trımax sm 2200 var kasanın arkasındaki regıster kodu silindi
dolayısıyla fabrika ayarlarına dönme imkanım yok burda bulunan vodex spektrumlu yazılımı yüklemek istiyorum ama yazılımdan sonra regıster kodu isterse diye tereddütüm var ve ya benim trımaxın reğıster kodunu bir programla cihazın içinden okuma şansımız varmı?

Hayır yok arkadaşım yüekledikten sonra kod değişmeyecektir silenen kod geçerlidir ve aynı yazılımdır zaten

satmetre.jpg

fabrika ayarlarına dönünce ekran bu şekilde oluyor resimi bilgi için ekledim

Son düzenleme:
kod değişmiyo olabilir o tamamda benim trımaxın kodu malesef makinannın arkasından silindi ve okunmuyor zamanında not almadık bi kenarıya şimdi yazılım attık diyelim kod sorarmı bana yoksa direk açılırmı eğer yazılımdan sonra kod sorarsa bi daha makineyi açamayız?

Knedi makinelerimize deyeyınce açılıyor sadece fabrika ayarlarına dönünce kod istiyor trimax sm2200 ile aynı olduguna göre kod ısteyemeyecektır ama sorumluluk yıne size aittir

gözümü kararttım ve vodex spectrum analizörlü yazılımı yükledim arkadaşım ilgin için teşekkür ederim dediğiniz gibi regıster kodu sormadı direk açtı ilave olarak menüye spectrum eklendi teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.

MDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

diyorum

sanırım net anlaşılmıştır

ne alaka diye soran varsa güçlü sat a sorun top u ona atıyom halaa bekliyorum mdü1-2-3-4

Geri
Yukarı