Kadınların Vazgeçilmezleri; Gecelik Sabahlık Takımları

sodalarayranlar

Üye
Kayıtlı Üye
Kadınların Vazgeçilmezleri; Gecelik Sabahlık Takımları


Gecelik sabahlık takımları, neredeyse tüm kadınların dolabında ve evlenecek kızların çeyizlerinde yer alır. Klasik olan saten takımlar olsa da, penye ve polar gibi farklı kumaş seçenekleri de mevcut. Önemli olan kişisel zevkleriniz ve sizi mutlu, huzurlu olan modeli kullanmanız.


Saten Gecelik Sabahlık Takımları


Saten kumaş, gecelik ve sabahlık modellerinde en çok kullanılan kumaşların başında yer alıyor. Kadınların daha zarif ve şık görünmesine yardımcı olması, evde dahi olsa kendilerini özel hissetmeyi seçen kişileri bu kumaşa yönlendiriyor. Kalitesiz saten olarak bilinen kumaşlar, terlemeyi arttırıp teninize rahatsızlık hissi verebilir; ancak kaliteli kumaşlarda bu durumla karşılaşılmaz. Bu nedenle de bildiğiniz ve güvendiğiniz markaların ürünlerini almanızda fayda var.


gecelik_sabahlik_takimlari.jpg

Penye Gecelik Sabahlık Takımları


Penye, gecelik ve pijamalarda sıkça kullanılan bir kumaş olsa da sabahlıklarda daha nadir tercih ediliyor. Ancak, son senelerde bazı firmalar penye kumaşlara da yönelmeye başladı. Üstelik ortaya çıkan tasarımlar, pek çok kadının dayanamayacağı kadar şık. Yaz aylarına yönelik ürünlerde ince penye kullanılırken, kış ayları için daha kalın kumaşlardan hazırlanan modeller üretiliyor. Ayrıca, pamuk-penye karışımı olan kumaşların da sağlık açısından daha uygun olduğu unutmamak da fayda var.


Polar Gecelik Sabahlık Takımları


Son 1-2 yıldır markaların kreasyonunda yer almaya başlayan polar takımlar, kış ayına yönelik üretiliyor. Bu modeller için güzel ve şık sıfatlarından daha çok şirin sıfatını kullanmak doğru olur. Eğer içinizde hala küçük bir kız çocuğu olduğunu düşünüyor ve onu zaman zaman ortaya çıkarmak istiyorsanız, rengârenk renk ve desenleri bulunan polar modelleri inceleyebilirsiniz.


gecelik_sabahlik_takimlari_1.jpg
Penye Mood Gecelik Sabahlık Takımları



Penye Mood, farklı tasarımlara sahip olması ile bilinen bir marka. Bu farklılığını gecelik ve sabahlık takımlarında da sonuna kadar gözler önüne siniyor. Hem çekici ve zarif modelleri, hem de kişilerin rahatlığına yönelik ilk baktığınızda içinizin ısınacağı modelleri bulunuyor. Markanın fiyatları, piyasa ortalamasında yer almakla beraber ürünlerinin kumaş ve tasarım kalitesi oldukça yüksek.



gecelik_sabahlik_takimlari_2.jpg
Pierre Cardin Gecelik Sabahlık Takımları

Pierre Cardin,
gecelik ve iç çamaşırları düşünüldüğünde akla ilk gelen markalar arasında yer alıyor. Bu bilinirliğinin de kesinlikle bir tesadüften kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz. Hiçbir zaman sağlık açısından uygun olmayan ürünler üretmeyen Pierre Cardin, şıklık ve rahatlığı da göz ardı etmiyor. Kullanıcılarının memnuniyeti için çalışırken, ortaya oldukça hoş modeller çıkarıyor. Her ne kadar fiyat olarak bir yüksek olsa da, fiyatının karşılığını da faydasıyla veriyor. Özellikle kaliteli ve şık çeyizlik gecelik sabahlık takımları bakıyorsanız, bu markadan şaşmamanız doğru bir tercih olur.
Kaynak: camasirim.com/blog/kadinlarin-vazgecilmezleri-gecelik-sabahlik-takimlari/


 
Geri
Yukarı