ALi_Universal-Fixer_v1.4b

uydudoktoru

Tanınmış Üye
Yönetici
Yönetici
Ali cihipset cihazların yazılımlarını Fixlemek için kullanılır​

ALi_Universal-Fixer_v1.4b​

Bu programı editleme işlerinde anlamayanlar kullanlanmasın aksi halde cihazınıza zarar verebilirsiniz.​

 

Eklentiler

  • ALi_Universal-Fixer_v1.4b_uydudoktoru.rar
    1,9 MB · Görüntüleme: 269
Son düzenleyen: Moderatör:
fixleme programı HD cihazlarda etkili değil ağırlıklı olarak B1 işlemcili cihazlarda etkili olan bir fixleme editörüdür ayrıca bu yazılımın ID fixleyip ne yapmayı düşünüyorsunuz.?
 
Hangi cihaz ve modelin yazılımını yüklemek istiyorsunuz yazarmısınız yazılımın ıd koduna bakmam lazım..
 
alma s2200 hd yazılımı

Yazılım aynı yazılım fakat id kodları farklı

NCRCHS17 37017-01072

taplin ıd code 01016 burdaki ise 01072 yazılımı yükle cihazda ash cıkarsa yazılım ıd kodu değişse de çalışmaz demektir.ash yazısı ekrana çıkmazsa foruma yaz ona göre bilgi vereceğim ıd kodunun nasıl değiştirileceğini anlatacağım..eğer ash cıkarsa taplin orjinal yazılımını cihaz kapalı konuma alarak loader ile yazılımını seç ve cıhazı aç eski haline dönecektir..
 
usta yükledim tamam hata vermedi ekranda sadece resim var
kumanda işlemiyor ne yapacagım yazı filan yok
 
yazılımları cihaza attıktan sonra kumandadan 75757 tuşlamanız gerekmektedir.eprom bilgilerinin silindiğine dair bir yazı yazacak,, sonrada cihazı kapat-aç yapmanız gerekir. Cihazlara yazılım atmak her zaman risk taşır. sorumluluk size aittir.
 
ID kodları uyuşmadığından sadece verdiğim kod çalısır eğer yazılım uyumluşsa tabiki fakat yukarda yazdığım resimden anlaşılıyorki yazılım bence uyumlu kodu gir yukarda yazdığım şekilde sorununu çözmüş olacaktır..
 
usta almanın orjinal yazılmını yüklesem yüklediğim pachli yazılım ( +youpnr var )belki sebep bu dur
 
fark etmemesi lazım ekrana resim cıktı demiştiniz yazılım tamam gibi gözüküyor yalnız cıhaz özellikleri aynımı sorun yaratabilir..Ayrıca kumandadan gerekli işlemi yaptıktan sonra ekrana yazı çıkmayabilir hd cıksının çözünürlük ayarlarından olabilir cihazı kapatıp açtığınızda normal çalışması lazım.eğer olmazsa taplin yazılımını yükle yeniden baştan deneme yap
 
dump dosyasının içerisinden cccam bilgilerini ayıramazsınız cihazdan flash belleğe aldığınız yedeği tekrar yüklerseniz ozaman bilgilerinizi görebilirsiniz..
 
Geri
Yukarı