Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Bu makalenin en basitini aldım . Çok fazla ayrıntı yok, ama soru durumun arkasında. Sonra uzatma kablosunu onarmak için yeni satın alınan bir prize rastladım. Vücudun temeli olarak almaya karar verildi. Sprint düzeninde küçük bir baskılı devre kartı çizdim, parçaları çizdim ve lehimledim. Dosya indir
Bir parça alüminyum levha aldı ve bir triyak için bir radyatör dışına eğdi. Gücü ayarlamak için değişken bir direnç ve çalışmayı gösteren bir LED takılmıştır. Alt kısımda, cep telefonu şarj aletinin gövdesinin yarısını sıcak eriyik yapıştırıcıya 220 volt bağlamak için bir fişle yapıştırdım.
Sonuç, bir duvar prizinden bir cihaza bir adaptör gibi görünen elektrikli cihazların gücünü ayarlamak için çok kullanışlı ve kompakt bir ünitedir. Bu durumda, diğer cihazlarda herhangi bir değişiklik yapmanız gerekmez. Bu, cihaz yeniyse, davayı açıp herhangi bir değişiklik yapılması durumunda cihazın otomatik olarak garantiden kaldırılması nedeniyle büyük bir artı.