new 6600sinyal sorunu

forhan

Üye
Kayıtlı Üye
iyi günler arkadaşlar elinde 3 tane taplin new 6600 cı var hepside sinyalda kirilma yapiyor mesala fox kanal7 ve bazi kanallarda yardimci olursaniz sevinirim

Öncelikle besleme devrelerinde c13 ve c14 kondansatörlerini değiştiriniz 8 volt üzerinde bulunuyor eğer yine düzelmezse yazılım yükleyiniz fakat yüklediğiniz yazılım 139 yada 2006 yazılımlarından olsun yinede düzelmezse daysekden yada 4 lü lnb kullanıyorsanız lnb den olabilir en son ihtimal ise tunerler bozuktur

Öncelikle besleme devrelerinde c13 ve c14 kondansatörlerini değiştiriniz 8 volt üzerinde bulunuyor eğer yine düzelmezse yazılım yükleyiniz fakat yüklediğiniz yazılım 139 yada 2006 yazılımlarından olsun yinede düzelmezse daysekden yada 4 lü lnb kullanıyorsanız lnb den olabilir en son ihtimal ise tunerler bozuktur

degistirdim yine olmati yazlim da atamatim makinalarin3nede yardimlarinizi bekliyorum kafayi yigeceyim vallaha

Yukarda yazdıklarımı yaptıysanız merkez servisimize gönderebilirsiniz arkadaşım gereken neyse yaparlar

arkadaşlar ne yapti isen bazi kanallarda sinyal gelip gitiyor sorun ne olabililir yardimlarinizi bekliyorum

Cihazınızı göndermeniz lazım yapılması gerekenleri yazdık zaten yapacak fazla bir işlem kalmadı artık merkez serviste kontrol edilmesi gerekiyor

iyi günler arkadaşlar elinde 3 tane taplin new 6600 cı var hepside sinyalda kirilma yapiyor mesala fox kanal7 ve bazi kanallarda yardimci olursaniz sevinirim

arkadaşım güclüsat arkadaşımızn yazdığı kondansötörler dogru ise tunerin hemen arka köşede olan kısımda 13 veya 18 lnbp çıkış ucuna baglı birzener diot var (d 345 )olması gerek onu sök yerine 100 nf kondansatör tak lnb devresinde veyada rs232 nin hemen altındaki R 241 Direnç i sök devreden al sorun düzelecektir cihazın dayzej seçiyor bu işlemi yaptıktan sonra sorun düzelecektir

Geri
Yukarı