Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
güçlüsat ve twinci ustalarım verdiğiniz yazılımları yükledim oldu sağolun fakat ufak sorun var kanal geçişlerinde bazen kanalın sesi geliyor görüntü yok ileri geri yapınca normale geliyor birde ben bunu fabrika resette fabrika ayarlarına dönmem gerekiyormu bir sorunda bu yazılımda trt ve ntv spor tnt nin keyleri varmı yoksa ellemi girecez keyleri varsa bana verirseniz sevinirim şimdiden tşkler
yazılım içeriğinde ntv spor ve Trt 1 ekli görünüyor fakat yazılımı yükledikten sonra keyreset yapıp keylerin var olup olmadığını cihaz üzerinden kontrol ediniz Trt 1 şifrelerinde bakılınca resimde hex editöründe görüldüğü gibi key 000000000 yazılmıs olabilir bu durumda kumandadan keyi 10000000 şeklinde değiştiriniz
Birde kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz kurtarma yazılımlarında yukardaki keyler girilidir tv8 olarak fakat bu cihazlarda kanal ismi önemli değil sadece key ve ident doğru olması gerekmektedir kanal1 zamanında yapılan yazılımlar ile tv8 zamanında yapılan yazılımlar ayndıır herhangi bir değişiklik yapılmadı dolayısıyla trt1 kurtarma yazılımlarında çalısabılır demek oluyor ama key reset yapmayı unutmayınız
kurtarma yazılımları için aşağıdaki linke tıklayınız