voltajı, potansiyometre P1 kullanılarak ayarlanabilir. Kontrol devresi SMPS'nin sekonder tarafına bağlı olduğundan ve şebekeden izole edildiğinden galvanik geri besleme izolasyonu gerekli değildir.Akım geri beslemesi, TR3 akım trafosu üzerinden UC3845'in pin 3'üne beslenir. Aşırı akım korumanın eşik akımı, P2 potansiyometresi ile ayarlanabilir.
Transistörler T5 ve T6, diyotlar D5, D5', D6, D6', D7, D7' ve köprü soğutucu üzerine yerleştirilmelidir. Diyot D7, kapasitör bankası C15 ve RDC damperleri R22 + D8 + C14, IGBT'ye mümkün olduğunca yakın yerleştirilmelidir. LED 1 güç kaynağının çalıştığını, LED 2 akım sınırlama modunu (aşırı yük / kısa devre) veya bir hatayı gösterir Güç kaynağı voltaj modunda çalışmadığında yanar.
Tr1. Birincil sargının ikincil sargıya dönüşüm oranı yaklaşık 3:2 ila 4:3'tür ve ferrit çekirdeğin (EE formu) hava boşluğu yoktur. Kendiniz sarmayı seviyorsanız, kaynak invertörümde kullandığım benzer bir çekirdeği kullanın, yaklaşık 6,4 cm2 (izin verilen aralık 6-8 cm2). Birincil sargı, her biri 0,5 ila 0,6 mm çapında 20 telden oluşan 20 turdur. 14 dönüş için ikincil, birincil ile aynı çapta 28 telden oluşur. Bakır bantlardan sargı üretimi de mümkündür. Aksine tek bir kalın telin kullanılması cilt etkisi nedeniyle (yüksek frekanslarda çalıştığı için) imkansızdır. Sargı ayrımı gerekli değildir, örneğin önce birincil sonra ikincil sargıyı sarabilirsiniz. Direkt geçit trafosu Tr2, her biri 16 turluk üç sargıya sahiptir. Tüm sargı, üç bükülmüş yalıtımlı zil teli ile aynı anda sarılır. Bu, hava boşluğu olmayan bir EI ferrit çekirdeğe (EE de kullanılabilir) sarılır.