USB Reset

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yemzet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadere kırkbeş deyip deneyeceğim artık.
wodex wx1010İ Usb Via2.6_Platform2_04.03.2010_USB_Yazilimi
diye bir link vermişsiniz burdan dosyayı indirip flash bellek ile yüklemeyi deneyeceğim. eğer yapamazsam evdekiler 2 gün tv siz kalacak :)
hayatımda ilk defa uydu kullanıyorum. Bilgisayardan nasıl güncelleme yapmam gerektiğinide bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki bir com kablo ve yazılım yükleme programı ile bunuda aşabilirim.

standart bir rs232 kablo ile yapabilirsiniz programların nasıl yükleneceği videolu olarak anlatılmıştır videoları ızleyerek yapabilirsiniz.yada en yakın bir servise gidiniz yada bayinize gidiniz onlar sizlere yardımcı olacaklardır.

kablo temin ettikten sonra gerekli bilgi paylaşımı yaparız arkadaşım önemli olan bir seyler öğrenmeniz.bilgi paylaşmamız.

sizden son bir ricam yükleme programının linkini de verebilriseniz sevinirim, yarın işten erken çıkıp yüklemem lazım dosyayı, akşam dersaneye gideceğim, yoksa evdekiler akşam 11 e kadar bei beklemek zorunda kalacak :)

sizden son bir ricam yükleme programının linkini de verebilriseniz sevinirim, yarın işten erken çıkıp yüklemem lazım dosyayı, akşam dersaneye gideceğim, yoksa evdekiler akşam 11 e kadar bei beklemek zorunda kalacak :)

http://www.uydudoktoru.com/wodex-wx1010i-usb/150-wodex-wx1010i-usb-yukleyici-ve-editorleri.html

zip.gif
EROMUPGRADE(29E).zip

Teşekkürler

Az önce kabloyu alıp koştura koştura eve geldim, p2 yi yeniden yükledim, güncel kanal listesinide yükledim( bir kaç kanal yok, sanırım listenin yeniden gözden geçirilmesi lazım)

ve sonuççç; Teşekkürler Uydu Doktoru, Teşekkürler GüçlüSat. Sorun yok, Problem Yok. Cİhaz kendine geldi ve benim arzu ettiğim ayarlarda çalışıyor.

Geri
Yukarı