Uydu cihazı önerisi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan End
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu cihazların dışında hangi cihazı alırsan al gerisi çöp​

diğerlerini kullanırmısın kullanırsın ama bir süre sonra ya destek biter ya yazılımı çıkmaz bunlar devamlı var yanlız şu varki usta işi kullanabilmek önemli profesyonellik lazım bu cihazlar diğerleri gibi değil ama en hızlı cihaz bunlar hertürlü hizmetini dibine kadar alırsın ve fiatlarıda oldukça yüksek cihazlardır alırsanda tavsiyem yurt dışından gelen cihazların bir çoğu çin menşeeli olduğu için orjinal yazılımı kabul etmez yazılım atılırken cihazın yanabilir sen yazılımını atamıyorsan atacak kişiye mutlaka yurt dışından geldiğini söyle ona göre yazılım atılsın bilgine cihazların satıldığı burdaki siteninde linkini bırakıyorum oradan hem görsel hemde özelliklerini ve fiatını öğrenebilirsin alırsanda güle,güle kullan.

Uydu Market

uydumarket,uydu market,uydumarket.com,uydumarket.net,4k uydu alicilari,full hd uydu alicilari,bein sports uyelik,uydu alici tavsiye,hangi uydu alici almaliyim,en iyi uydu,modul,cam,android box,4k android,lisansli android box,octagon,gigablue,dreambox,serv
www.uydumarket.net
www.uydumarket.net









 
  • Beğen
Tepkiler: End
Ürünlerin bir çoğu tükenmiş vaziyette ortalama 3.000 tl ye orta halli bir enigma2 cihaz almam mümkünmü ? Mümkünse hangi marka iyidir ?
 
Ustam çoğu ürün stokta yok olanda çok pahalı, Sungate Marka dan verdiğim fiyat scalasına göre alabileceğim en iyi model hangisi olur ?
 
Geri
Yukarı