Windowsu Hızlandır RAM Idle 1.5.0 Türkçe

Uygulamayı portable yaptım yönetiçi olarak çalıştırmanız yeterli olacak kurulum gerektirmez​

Windows'un yavaş çalışmasını önlemek için belleği temizleyin, optimize edin ve boşaltın​

RAM Idle LE, bilgisayarınızın daha verimli, daha hızlı ve daha uzun süre çalışmasını sağlayacak akıllı bir bellek yönetimi programıdır. Program, Windows'un kullanabileceği boş RAM'i akıllıca yönetir ve bilgisayarınızın zaman içinde giderek daha yavaş çalışmasını engeller.
Programın Sistem Bilgisi özelliği size sisteminiz hakkında ayrıntılı bilgi sunar. Bu veriler, yeni donanım veya yazılım yüklemek için sistem gereksinimlerine sahip olup olmadığınızı belirlemede etkili olabilir.

RAM_Idle İNDİR

Eki Görüntüle 35730Eki Görüntüle 35729

Eki Görüntüle 35731

Eki Görüntüle 35732

Ram hizlandirma diye bisey soz konusu degil. Hafizada olan programi kapatirsan calismaz. 1.5 lik dizel motorun hizlanmasi gibi bisey bu. İnanmayin bu programlara. Optimize etmek isterseniz bunu kullanin. Acik kaynak

Ayrica senin paylastigin herseyde virus var burhan. Winget den choclaty repolarindan program bul bize.

Açıkçası PC nin kendi hız Ram grafikleri ile kıyaslama yaptığım da şahsen ben bi faydasını görmedim ama belkide ben görmedim.

Ram hizlandirma diye bisey soz konusu degil. Hafizada olan programi kapatirsan calismaz. 1.5 lik dizel motorun hizlanmasi gibi bisey bu. İnanmayin bu programlara. Optimize etmek isterseniz bunu kullanin. Acik kaynak

Ayrica senin paylastigin herseyde virus var burhan. Winget den choclaty repolarindan program bul bize.
Evet

Geri
Yukarı