Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
0-30 VDC - 0-3A Akım kontrollü Stabilize Güç kaynağı Devreleri
Bir tasarım özelliği, transformatörün ve redresörün ayrı bir yeridir - bu, çok yönlülük için yapılır, çünkü bu regülatörün uygun şekilde bağlandığı birçok kararlı fakat düzensiz voltaj kaynağı vardır.
PCB çizimleri aşağıda gösterilmiştir (isterseniz kendinizinkini geliştirin). Üzerinde parçaların tanımlanması ve düzenlenmesi de gösterilmiştir.
Durumda bitmiş sabitleyicinin birkaç fotoğrafı aşağıda gösterilmiştir.
12 volt 21w gücüne sahip bir ampul 1.75Amper akım tüketiyor demektir. Isınma olur ama aşırı olmaması lazım köprü diyot fazla akım çekince ısınır. Köprü diyota soğutucu bağla. resmini çekip gönderebilirsen daha fazla bilgi verebilirim.
hocam uste resimlerle verdiğiniz şu an kullandığınızmı kulandığınızsa plaket baskı berbabat sağlıklı olan varsa yollarsan sevinirim birde onu deniyim resim yollayamıyorum kameram yok çepten yollim dedim ama benim tel çok eski yoksa şimdiye kadar yollamıştım