bilgin. 055
Moderator
Çok güzel ayarlı güç kaynağı devreleri var bir kaç tanesini kurdum çok memnun olmadım çünkü uygun bir trafoya ihtiyacım var oda elimde yok ve hala güzel bir güç kaynağı kuramadım. Çok fazla olduğu için kararsız kaldım. İsteğim şu ki trafo olmadan DC bir adaptör veya SMPS ile sistemi besleyip çıkış kısmından 30Volt Almak istiyorum ve akım olarak elimde 4 adet 5200 mevcut 10 Amper olarak çok rahat destekler diye düşünüyorum.
Sonuç olarak 7-8 Amper çıkış alırken voltajın düşmesini istemiyorum tabi sürekli olarak bu akım aralığında çalışmayacağım. Bu isteklerime karşı olarak aklımda tek bir güç kaynağı devresi var oda PWM akım ayarlı güç kaynağı devresi. Şuanlık bana uygun olan devre bunun olduğunu düşünüyorum. Bana bu konuda yardım eder mi siniz...
Sonuç olarak 7-8 Amper çıkış alırken voltajın düşmesini istemiyorum tabi sürekli olarak bu akım aralığında çalışmayacağım. Bu isteklerime karşı olarak aklımda tek bir güç kaynağı devresi var oda PWM akım ayarlı güç kaynağı devresi. Şuanlık bana uygun olan devre bunun olduğunu düşünüyorum. Bana bu konuda yardım eder mi siniz...