guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 25 Mayıs 2012 #8 elimde kullandığınız cihazdan yok farklı bir versiyonu var onunla bir deneme yaparım
Z zudayli Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2012 #9 slm Usta Software Deyistirmeyi Ögretermisin nasil degistirildiyini ben merakliyimdir böyle islere
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 26 Mayıs 2012 #10 zudayli dedi: slm Usta Software Deyistirmeyi Ögretermisin nasil degistirildiyini ben merakliyimdir böyle islere Genişletmek için tıkla... ALi Fixer ile yazılım ID kodlarını Değiştirmek - YouTube yukardaki videoda bir kısmı anlatılmış olup hem program forumda olup hemde daha kapsamlı anlatımları mevcuttur..
zudayli dedi: slm Usta Software Deyistirmeyi Ögretermisin nasil degistirildiyini ben merakliyimdir böyle islere Genişletmek için tıkla... ALi Fixer ile yazılım ID kodlarını Değiştirmek - YouTube yukardaki videoda bir kısmı anlatılmış olup hem program forumda olup hemde daha kapsamlı anlatımları mevcuttur..
Z zudayli Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 #11 Ustam Ali Fixer programi Indirdim Ama Sedece Gomaga Rezirverine Calisiyor Neyapmam Gerekiyor Smart Cx 42 Ye Calistirmak Icin Son düzenleme: 30 Mayıs 2012
Ustam Ali Fixer programi Indirdim Ama Sedece Gomaga Rezirverine Calisiyor Neyapmam Gerekiyor Smart Cx 42 Ye Calistirmak Icin
Z zudayli Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2012 #12 Ustam Ali Fixer Bunu Indirdim Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekiyor Biliyorum Fazla Istekde Bulundum Ezürdilerim
Ustam Ali Fixer Bunu Indirdim Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekiyor Biliyorum Fazla Istekde Bulundum Ezürdilerim
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 31 Mayıs 2012 #13 nasıl bir hata veriyor ve işletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz. işletim sistemini yazıp hatanın resmini gönderirseniz size yardımcı olabilirim..
nasıl bir hata veriyor ve işletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz. işletim sistemini yazıp hatanın resmini gönderirseniz size yardımcı olabilirim..
Z zudayli Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2012 #14 Ustam Program Calisiyor Ama Smart Rezirvere Calismiyor Yanlis Software Atiyorum Bilmiyorum